Projecten

Filter op: Toon alles Hallenbouw Maatwerk Staalconstructies Trappen en Hekwerken

Courtyard Hilversum

In Hilversum wordt het gebouw voorzien van hekwerken. Op de binnenplaats zullen nog privacy schermen gemonteerd worden en aansluitend nog 2 trappenhuizen met voorzien van hekwerken.

lees meer
trappen-en-hekwerken

Voortgang fase 2 Honig Koog aan de Zaan

Aan de Zaankant wordt de transformatie van het bestaande gebouw compleet gemaakt met de stalen balkons. De eerste balkons van in totaal 15 stuks zijn gemonteerd.

lees meer
trappen-en-hekwerken

Hessenpoort Zwolle

In Zwolle zijn wij begonnen met het plaatsen van de staalconstructie.

lees meer
staalconstructies

Trane Oberhausen

Een mooie impressie van de montage van de Aussentreppe voor project Trane in Oberhausen

lees meer

Flevokust Lelystad

Op dit moment zijn we bezig met de bouw van een xxl distributiecentrum in de polder. Aan de Flevo kust bij Lelystad. De staalconstructie van de eerste hal weegt 1.200 ton met een oppervlak van totaal 40.000 m2. In totaal zitten er 367 spanten in het gebouw. Ook voorzien we het gebouw van de nodige

lees meer

Voortgang fase 1 Honig Koog aan de Zaan

Aan de waterkant met een breedte van 2,5 meter zijn de frames voor de balkons gemonteerd en op de diverse plaatsen aan het gebouw komen constructies voor balkons. Ook komen in het gebouw nog een 12-tal bruggen die toegang gaan verschaffen tot de appartementen aan de waterkant.

lees meer

Werbepylon Toom Alsdorf (groot)

Aansluitend op de kleine Werbepylon werd later in week 29 de grote Werbepylon bij Toom in Alsdorf geleverd. De buiskolom met een lengte van 15,5 meter en een gewicht van 9 ton is met 2 kranen rechtop gezet en verder met 1 kraan op de ankers geplaatst. ook hier zijn de geraamtes op de grond

lees meer
staalconstructies

Werbepylon Toom Alsdorf (klein)

Voor Toom Alsdorf werd in week 29 als eerste de kleine Werbepylon geleverd en aansluitend begonnen met het recht opstellen van de buiskolom, 7,5 meter lang met een gewicht van 1,6 ton. De stalen geraamtes zijn op de grond voor gemonteerd, met de kraan hoog gehesen en gemonteerd vanuit de hoogwerkers. Het afmonteren was nog

lees meer
staalconstructies

Eindfase Distributie Centrum Deventer

Inmiddels is de montage met succes afgesloten en worden deze week de laatste controles gedaan t.b.v. de oplevering.

lees meer
staalconstructies

Honig Koog aan de Zaan

Voor ten Brinke Doetinchem bouwen wij verschillende staaldelen op bouwplaats Honig in Koog aan de Zaan. Deze week is het stalenframe Kade gemonteerd en de steigerconstructie.

lees meer
staalconstructies

Lagerhalle Dümmen

In Wesel hebben wij in opdracht van Imetaal Stahlbau GmbH een Lagerhalle gebouwd. Op de maandag van week 12 zijn wij gestart met het monteren van 42 ton staal en op woensdag in dezelfde week was de montage gereed. Voor ons zit het werk erop. Nu zal Stahlbau verder bouwen aan dak en wand, roldeuren

lees meer
staalconstructies

Voortgang fase 2 Ringersfabriek Alkmaar

Na een bijna 2 jaar montagetijd van staal voor binnen en buitenkant Ringersfabriek Alkmaar is het einde in zicht. Rondom de gevels van de Ringersfabriek zijn stalen balkons met glazen gevels gemonteerd. De mooie overgang van blank naar donker glas geeft een mooi effect. De dakterrassen zijn ook met glazen gevels gemonteerd. Daarnaast is de

lees meer
trappen-en-hekwerken

Voortgang fase 1 Parkhaus VW Bochum

Bij het Parkhaus VW in Bochum zijn inmiddels de liggers 9e verdieping gemonteerd en worden komende donderdag de liggers voor de 10e verdieping gemonteerd.

lees meer
staalconstructies

Boels verhuurcentrum Berlijn Moabit

Parallel aan het verhuurcentrum in Leipzig is Imetaal Stahlbau bezig in Berlijn Moabit een verhuurcentrum voor Boels te bouwen. Deze locatie moest eerst worden ontdaan van oude gebouwen. Helaas moesten de zeer ouden en direct aangrenzende buurmuren met beton onderbouwd worden. Schachten voor de funderingen zouden te riskant zijn. De funderingswerkzaamheden zijn afgerond, waarnaar er

lees meer
hallenbouw staalconstructies

Boels verhuurcentrum Leipzig

Voor Boels Rental Germany GmbH is Imetaal Stahlbau bezig met de bouw van een verhuurcentrum in Leipzig. De uitdaging van dit project is het kleine verhuurcentrum te bouwen in een in aanbouw zijnde Drive Inn bouwmarkt. Na het opstellen van de statica en het energiecertificaat is de verdere planningsfase bijna afgerond. De constructie staat inmiddels

lees meer
hallenbouw staalconstructies

Voortgang Fase 1 Distributie centrum Deventer

In Deventer wordt volop gemonteerd aan het nieuw te bouw distributiecentrum en loopt de montage voorspoedig. Per fase leggen wij ook de betonvloeren en worden de betonwanden en T-stukken gezet.

lees meer
staalconstructies

Parkhaus VW Bochum

De montage Parkhaus VW in Bochum is in volle gang. Zowel de bouw als de productie lopen gesmeerd.

lees meer
staalconstructies

Distributie centrum Deventer

Voor Distributie centrum Deventer, is de eerste fase, montage van de 1200 ton wegende staalconstructie begonnen. De eerste lijn met kolommen staat en samen met de spanten komt er verband in de constructie.

lees meer
staalconstructies

Voortgang Fase 1 Suzuki Jonker Zaandam

Voor Suzuki Zaandam is de staalconstructie hal zover gemonteerd dat wij nu de betonvloeren van de 1e verdieping kunnen gaan leggen. Aansluitend hierop zullen de dakliggers, drukkers en windverbanden gemonteerd worden en is de hal voor staalbouw montage gereed.

lees meer
staalconstructies

Voortgang Fase 2 Engie Westzaan

Voor Engie Westzaan hebben wij naast de staalconstructie ook de betonplinten geplaatst. De kraanbanen zullen ook gemonteerd worden. Week 44 is de vervolg montage gepland samen met leggen van de betonvloeren voor de 1e verdieping.

lees meer
staalconstructies

Voortgang Fase 1 Engie Westzaan

In Westzaan wordt er ook weer volop door ons gemonteerd en zal montage Fase 3 afgerond worden.

lees meer

Van Oudenaren Zaandam

Bij van Oudenaren in Zaandam wordt de raamconstructie staal gemonteerd met de kolommen en onderslagliggers. Tevens zullen de betonplinten en de betonvloeren mee gemonteerd worden. Hierna zullen wij starten met de 1e 6-tal liggers in het dakvlak om vervolgens de 2e 6-tal liggers te monteren.

lees meer
staalconstructies

Suzuki Jonker Zaandam

Voor de nieuw te bouwen garage Suzuki Jonker in Zaandam zijn wij week 38 gestart met de montage van de staalconstructie. Dit met een totaal gewicht van 51 ton. In week 41 zullen de betonvloeren van de 1e verdieping worden verlegd. Aansluitend kunnen wij dan het dakvlak afmonteren met spanten, drukkers en de windverbanden.

lees meer
staalconstructies

Voortgang fase 1 Ringersfabriek Alkmaar

Op de bouwplaats zijn de kolommen en balustrades op de frames voor de balkons gemonteerd. Als de NUTS monteurs hun werkzaamheden afgerond hebben, zullen de betonfundamenten worden gemaakt en de balkons afgemonteerd met profielen en glas.

lees meer

Engie Westzaan

Begin september zijn wij gestart met de staalconstructie voor Engie in Westzaan. Na de staalconstructie was de montage staalbouw aan de beurt. Wanneer dit gereed is zullen wij de betonvloeren en dakvloeren verleggen voor de 1e verdieping. Daarna wordt gestart met de staalconstructie met kraanbaan. Dit staalproject bestaat uit totaal 4 fases.

lees meer
staalconstructies

BF21 Mainz

In Mainz hebben wij deze week de balkons, privéschermen, planten klimhulpen met bloembakken en balustrades voor HAUS D-E-F opgeleverd. Week 35 staan de laatste montage werkzaamheden gepland voor Haus A-B-C en aansluitend is de afname met de uitvoerder.

lees meer
trappen-en-hekwerken

Autohaus Schulz Neuss

In de eerste week van juni zijn wij gestart met de montage Ausstellung Autohaus Schulz in Neuss. Wanneer dit bouwdeel montage gereed is zullen wij hierna beginnen met de montage Werkstatt. Aansluitend daarop wordt het staal gemonteerd voor in het kantoorgedeelte.

lees meer
staalconstructies

Baumarkt Toom Bremen

In de eerste week van juni zijn wij gestart met de montage Baumarkt Toom in Bremen. Aansluitend op de Baumarkt wordt de Warenannahme met Vordach gebouwd en daarna de Windfang met Vordach.

lees meer
staalconstructies

‘De Duinvlinder’ Almere

Nadat de geleverde kokerkolommen op de bouw volgestort waren met beton, konden deze in week 10 geplaatst worden bij de nieuw te bouwen school ‘De Duinvlinder’ in Almere. Aansluitend werden in 2 dagen de liggers voor de 1e verdiepingsvloer gemonteerd. In totaal bestaat de school uit 3 verdiepingen. Daarlangs worden nog de tussenschermen en een

lees meer

Porsche Augsburg

Bij Porsche Augsburg zijn de volgende delen montage gereed; – Werkstatt – Lager – Waschanlage – Unfallstellplatz De montage Ausstellung is nu gestart.

lees meer
staalconstructies

Voortgang Fase 2 Porsche Kaiserslautern

De Werkstatt-Lager-Waschanlage en Unfallstellplatz zijn gereed. De laatste radiusliggers worden gemonteerd en dan is ook de Ausstellung klaar. De UNP profielen achterkant Werkstatt zijn eind week 7 gemonteerd en klaar voor aanplanten van de begroeiing.

lees meer
staalconstructies

Nieuwbouw Lidl Goor

In week 6 zijn wij gestart met de montage voor de nieuwe Lidl in Goor. Gezien de bereikbaarheid, transport met 25 meter lange liggers, was het nog een beste uitdaging. Uiteindelijk was eind week 7 de montage voor het lage en het hoge gedeelte gereed.

lees meer
staalconstructies

Voortgang Fase 1 Autohaus Porsche Kaiserslautern

Bij Porsche in Kaiserslautern zijn de Bauabschnitten Werkstatt-Lager-Waschanlage en Unfallstellplatz montage gereed. De montage Ausstellung is in volle gang en wij verwachten dat maandag week 5 de kraanwerkzaamheden gereed komen. Aansluitend gaan wij de overige staalprofielen met de hoogwerkers afmonteren zodat eind week 5 ook de Ausstellung montage gereed zal zijn.

lees meer
staalconstructies

Voortgang fase 1 Uitbreiding Phoenix Zevenaar

De montage in Zevenaar is deze week weer begonnen. Staal tussenstuk naar aansluiting bestaand is gereed. De vloerplaten worden erop gelegd. De verwachting is dat wij a.s. donderdag de laatste staaldelen zullen gaan monteren.

lees meer
staalconstructies

Autohaus Porsche Kaiserslautern

Voor het nieuw te bouwen Autohaus Porsche in Kaiserslautern worden deze week de laatste staaldelen gemonteerd voor Werkstatt – Teilenlager en Waschanlage. In week 2 zullen wij beginnen met de montage Ausstellung.

lees meer
staalconstructies

Uitbreiding Phoenix Zevenaar

De uitbreiding Phoenix Zevenaar krijgt al vorm. Een mooie constructie van ongeveer 72 ton in fases opgebouwd. Tevens ook de vloeren gelegd. Alle werkzaamheden in perfecte samenwerking met Welling Bouw Didam. Het werk zal in de 1e week van januari 2022 gereed zijn.

lees meer
staalconstructies

Voortgang fase 1 Kiel am Alten Bootshafen

Op de bouwplaats in Kiel zijn we nu volop aan het monteren met de laatste balkonhekken Innenhof. Aansluitend zullen wij de borstweringshekken op de 5e en 6e verdieping monteren. Ons doel is om mogelijk week 49/50 gereed te zijn met het monteren van de laatste Loggia hekwerken.

lees meer
trappen-en-hekwerken

AIM Markgröningen

In Markgröningen hadden wij 2 voordaken te monteren met een overspanning van de liggers van 15 meter. Het was nogal een beste uitdaging om de trekstangen van 15 meter lang in de juiste hoek te verbinden met de liggers HEM 650 van 4.8 ton. Samen met behulp van 2 mobiele kranen moesten onze Imetaal monteurs

lees meer

Kiel am Alten Bootshafen

In Kiel am Alten Bootshafen zijn van gebouw 4 aan de voorgevel en Innenhof alle balkons gemonteerd en het uitrichten van de balkons is begonnen. Week 43 zullen wij starten met de balkons Innenhof gebouw 1 (afgebeeld in groen). Wij verwachten een montageduur van ca. 2 weken. Aansluitend zullen wij verder gaan met de borstweringhekken

lees meer
trappen-en-hekwerken

Neubau Produktionshalle Rottendorf

In Ennigerloh bouwen een opslaghal voor een farmaceutische onderneming. De onderconstructie wordt gebouwd met een AT6 kraan op het dak door de techniekinstallatie. Aansluitend zullen de gitterroosters gelegd worden en wordt de montage afgerond voor afname.

lees meer
staalconstructies

Ringersfabriek Alkmaar

Samen met onze opdrachtgever zijn wij bezig met het renoveren/ombouwen van de monumentale Ringersfabriek in Alkmaar. Diverse onderconstructies, nieuwe staalconstructies zijn al gemonteerd. Momenteel zijn wij bezig met de montage Constructie Optopping. De spiltrap is inmiddels ingebouwd en ondanks dat er in een bestaand gebouw gemonteerd wordt past het staal super.

lees meer
staalconstructies

Voortgang fase 1 Baumarkt Hornbach Enschede

In Enschede krijgt de Baumarkt al echt vorm en bouwen wij gestaag verder. De netten hangen inmiddels ook zodat de dakplaten gemonteerd kunnen worden.

lees meer
staalconstructies

Baumarkt Hornbach Enschede

Week 17 zijn wij begonnen met de start van de montage Baumarkt Hornbach in Enschede. Er begint al aardig vorm aan te komen.

lees meer
staalconstructies

Urban Oasis Ulft

De Urban Oasis is het prototype voor een stadspark van 300 vierkante meter waarin innovatieve technologieën de omgeving schoner en duurzamer maken. Het doel is de leefbaarheid in steden te verbeteren. Een project dat internationaal opgeschaald gaat worden. Op het Dru Industriepark in Ulft is een begin gemaakt met de eerste Urban Oasis. Wij zijn

lees meer
maatwerk staalconstructies

Qurios Resort Gulpen

Maandag 26 oktober hebben wij de constructie voor het receptiegebouw van Qurios Vakantieresort in Gulpen geleverd en gemonteerd. Nadat de breedplaten zijn gelegd en afgestort wordt de dakconstructie afgemonteerd.

lees meer
staalconstructies

Staalconstructie Ter Horst Varsseveld

Maandag 19 oktober zijn wij gestart met de montage van de staalconstructie voor de nieuwe hal voor Ter Horst Metaaltechniek. Wij verwachten de montage van de hal eind week 44 gereed te hebben. Aansluitend zullen wij dan starten met de montage van het kantoor.

lees meer
staalconstructies

Friedenauer Höhe Berlin

Update Friedenauer Höhe Berlin De balkon en dakterras hekwerken zijn gemonteerd. In week 42 zullen wij starten met de privacy schermen op BT1. De verwachting is dat wij eind november kunnen beginnen met de montage privacy schermen en balkonhekwerk BT2.

lees meer
trappen-en-hekwerken

Toom Bochum fase 2

In week 26 zijn wij gestart met de montage staalconstructie Toom in Bochum. In 4 weken tijd werd er 271 ton staal gemonteerd, een beste prestatie voor het montageteam. Eind week 30 werd de montage van de Windfang met een totaal van 30 ton staal afgerond. In de Windfang zit ook een Bäckerei gedeelte, hiervan

lees meer
staalconstructies

AH Meijhorst Nijmegen

In week 38 zijn wij gestart met de montage staalconstructie AH plan Meijhorst in Nijmegen. Vrijdag 18 september werd het eerste gedeelte staalbouw AH naar tevredenheid van de uitvoerder afgerond. In week 42 zullen wij starten op plan Meijhorst met de montage staalconstructie Lidl, tevens worden dan ook de luifel en 1e verdieping AH gemonteerd.

lees meer
staalconstructies

Rudolf Steiner College Haarlem

In week 22 zijn wij van start gegaan met de montage kolommen plaatsen voor het Rudolf Steiner College in Haarlem. De eerste verdieping staat reeds. Inmiddels zijn wij in week 27 begonnen met de montage THQ liggers van de tweede verdieping. Deze week zal het overige staal en de kolommen t.b.v. de derde verdieping gemonteerd

lees meer
staalconstructies

Toom in Bochum

In week 26 zijn wij begonnen met de montage van Toom in Bochum. Wij verwachten in week 29 de montage gereed te hebben.

lees meer
staalconstructies

Parkhaus Edeka Moers Fase 5

Voortgang Parkhaus Moers t/m wk 26 Deze week worden de op- en afrijbanen montage 8e verdieping +11000 gereed bij Parkhaus Moers. Aansluitend worden de liggers van as 22 t/m 42 gemonteerd. Verwachting is dat de liggers er woensdag 1 juli gemonteerd zullen zijn.

lees meer

Parkhaus Edeka Moers Fase 4

Voortgang Parkhaus Moers t/m wk 21 Inmiddels zijn wij volop bezig met de montage liggers, kokers en aanrijmatten 6e verdieping +8250. Eind deze week verwachten wij mogelijk met deze verdieping gereed te zijn op as 42 en lopen iets voor op de planning. Echter zullen wij deze voorsprong nodig hebben met de 7e verdieping +9625

lees meer
staalconstructies

Parkhaus Edeka Moers Fase 3

Week 19 2020 hebben wij de 5e verdieping van as 1 t/m 21 gemonteerd en wij zullen op vrijdag 8 mei dit deel van de montage gereed hebben. Deels zijn ook al de liggers tussen as 22 en 42 gemonteerd en gaan wij in week 20 alles afmonteren op de 5e verdieping.

lees meer
staalconstructies

Nieuwbouw Boels verhuurcentrum Norderstedt

Nieuwbouw Boels verhuurcentrum Norderstedt Ook bij dit bouwproject heeft Imetaal Stahlbau GmbH weer een grote diversiteit aan diensten uitgevoerd, zoals: – Vervaardiging en montage van een op maat gemaakte stalen hal inclusief betonnen sokkels en een industriële vloerplaat met egalisatie van het oppervlak – Complete levering en montage van de funderingen – Complete levering en

lees meer
staalconstructies

Lidl Lochem

Dinsdag 14 april zijn wij gestart met de montage van de staalconstructie voor Lidl in Lochem. Wij verwachten zaterdag de 18e de kraan werkzaamheden af te ronden. In week 17 zullen de boutverbindingen nagelopen worden en tevens zal de montage dan afgerond worden.

lees meer
staalconstructies

Parkhaus Edeka Moers Fase 2

Voortgang Parkhaus Moers t/m 11 april In verband met de Duitse feestdag Karfreitag kon er op vrijdag 10 april niet gewerkt worden aan het Parkhaus in Moers. Op zaterdagmiddag 11 april was de montage gereed van As H naar As A (as 21 t/m 42).

lees meer
staalconstructies

Parkhaus Edeka Moers Fase 1

Hier enkele foto’s van de montage stand t/m wk 14 Parkhaus Edeka Moers In week 15 zal de montage as H/A (as 21 t/m 42) gereed zijn. Tevens zullen wij dan beginnen met het afmonteren 3e verdieping + 4125. In verband met Goede vrijdag wordt er op zaterdag 11 april ook gemonteerd op de bouw.

lees meer
staalconstructies

Skoda & Opel Brass Dietzenbach

In week 13 zijn wij begonnen met de montage van de eerste twee gedeeltes bij Skoda & Opel Brass in Dietzenbach. Wij verwachten eind week 14 ook het derde gedeelte van Hal 1 gereed te hebben.

lees meer
staalconstructies

Parkhaus Edeka Moers

In week 10 zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de montage van het Parkhaus Edeka in Moers. De eerste 4 vrachten voor As O 1 t/m 21 zijn op de bouw aangeleverd. Tevens werden de ankers op hoogte gesteld om in week 11 te kunnen starten met de montage. Inmiddels staan alle kolommen en

lees meer
staalconstructies

Van Kimmenade Helmond

In week 7 zijn wij gestart met de montage van kantoor Van Kimmenade in Helmond. De tijdelijke constructie en opbouw eerste verdieping is nu gereed en de kanaalplaten zijn door het montage team gelegd.

lees meer

VB Airsuspension

Voortgang VB Airsuspension De staalconstructie is in de laatste fase. Eind januari hopen wij het project af te kunnen ronden

lees meer
staalconstructies

Buitentrap Darmstadt

Maandag hebben wij de montage afgerond van de 1e buitentrap 4.2 in Darmstadt. De montage van de 2e buitentrap type 2.2 zal mogelijk in week 9 starten.

lees meer
trappen-en-hekwerken

Orion College

Het schoolgebouw, een voormalige banketbakkersschool, is door ons verbouwd en uitgebreid met een nieuwbouwdeel met daarin een gymzaal, extra onderwijslokalen en een buitenruimte. De gymzaal wordt gehuisvest in de overkraging die over het bestaande schoolgebouw strekt. De uitdaging bij dit project was de montage van de uitkraging van ca. 8,5 meter in combinatie met de

lees meer
maatwerk

Ecodome

De duurzame staalconstructie voor de Ecodome is door Imetaal Staalbouw geleverd. De Ecodome is een innovatieve constructie met een doorsnee van 21 meter en een hoogte van tien meter en staat vol met allerlei technische en ´natuurlijke´ concepten die onder andere door de TU in Delft zijn ontwikkeld. Op de Ecodome liggen mospanelen gemaakt van

lees meer
maatwerk

Building 1931 Amsterdam

Eind 2017 zijn wij begonnen met de montage van de staalconstructie en de kanaalplaten van de begane grond bij het voormalige Citroëngebouw (Zuid). Gedurende het jaar 2018 is de montage verdieping voor verdieping gevorderd en inmiddels zijn we klaar met de montage van de hoofdconstructie, de kanaalplaten en de dakplaten. In het Atrium is de

lees meer
maatwerk

Kaffeerösterei Tempelmann Marl

In september 2016 zijn wij in opdracht van Ten Brinke Industrie- und Gewerbebau GmbH & Co. KG gestart met de levering en montage van de staalconstructie, voor project Neubau Kaffeerösterei Tempelmann in het noordelijke Ruhrgebied in het district Recklinghausen in het 85.000 inwoners tellende stadje Marl (NRW). Begin januari 2018 is dit magazijn in gebruik

lees meer
staalconstructies

Toom Hof

In opdracht van Imetaal Industriebau hebben wij de staalconstructie voor een nieuwe Bouwmarkt in Hof gemonteerd. De Baumarkt heeft een oppervlakte van ongeveer 5.400m2. Tevens heeft het een warme en een koude hal van ongeveer 900m2. (die voornamelijk voor planten gebruikt zal gaan worden), evenals een buitenruimte met ongeveer 1.200m2. Net als in andere Toom

lees meer
hallenbouw

Hornbach Duiven

Aan de Nieuwgraaf in Duiven hebben wij in opdracht van Ten Brinke Bouw Doetinchem de montage (700 ton) verzorgd van Hornbach in Duiven. We starten met de Tuinmarkt om vervolgens te starten met de montage van de Bouwmarkt en de Drive Inn. Hier kan men de bestelde materialen na aankoop direct inladen. De Hornbach krijgt

lees meer
staalconstructies

Anklaar Apeldoorn

In opdracht van Ten Brinke Bouw B.V hebben wij 3 grote staalconstructies gebouwd boven op de parkeerkelders met aansluitingen naar de woningen en winkels. Tevens hadden wij ook de Tapis Roulant Passage en de liftopbouw in onze opdracht. Dit project bestaat uit commerciële ruimten met hierboven 60 appartementen verdeeld over 4 bouwblokken en wordt gebouwd

lees meer
staalconstructies

Breuninger Sachsenheim

Namens Ten Brinke hebben we verschillende staalconstructies gebouwd voor een nieuw logistiek centrum in Sachsenheim. Er is een drie verdiepingen tellend T-vormig hallencomplex gepland. In dit complex is een geautomatiseerde opslagruimte voor kleine onderdelen, een goederenafhandelingsruimte, personeelsruimte met ongeveer 170 werkoppervlakken en een marketingafdeling met foto- en tekststudio gehuisvest. Het gebouw op het westen dient

lees meer
staalconstructies

L’Osteria 3.0 Freestander Dortmund

In mei 2019 vierden we de opening van L’Osteria 3.0 Freestander in Dortmund. Hiervoor hebben wij het volgende gedaan; de dakgebinte constructie met trapeziumvormige plaatwerk bekleding. Onderbouw van de airconditioning met tweezijdige jaloezieën van aluminium lamellen. Aan de voorzijde van het gebouw hebben we een mooie terrasoverkapping/bordes gebouwd waar je middels een spiltrap plaats kunt

lees meer
trappen-en-hekwerken

Boels Rental Bamberg

Begin juni zijn we begonnen met de funderingen van de hal en het funderingswerk voor de wasruimte van het verhuurcentrum. Dit werd gevolgd door de montage van de stalen constructie en de geprefabriceerde betonnen basis. De voltooiing van de wasplaats volgde hierna. De volledige coördinatie van de bouwplaats wordt uitgevoerd door onze project- en bouwmanager.

lees meer
hallenbouw

Canönde Erfstadt

Voor het bedrijf Canönde Tiefbau in Erftstadt hebben we 3 hallen op het nieuwe terrein gebouwd. De hallen besloegen een totale oppervlakte van 1832 m2. Inbegrepen was de statica van de fundamenten en de staalconstructie. Levering en installatie van staalconstructie, gevelbekleding, dakafdichting inclusief RWA-systemen, evenals poorten en deuren.

lees meer
hallenbouw

Lidl Eibergen

In opdracht van Ten Brinke Bouw hebben wij de levering en montage verzorgd van de staalconstructie voor de nieuwe Lidl in Eibergen. Deze is gebouwd op de plek die bekend stond als ‘het gat van Eibergen’. We zijn zeer content met het eindresultaat van wederom een mooie Lidl. De nieuwe vestiging is medio april 2019

lees meer
staalconstructies

La Vie Berlijn

Om voor dit zeer grote werk zowel de continuïteit van productie en aanlevering, alsmede de kwaliteit van de hekwerken te waarborgen, is een vaste productieploeg aangewezen die zich heeft gestort op het vervaardigen van deze hekwerken. De ploeg produceerde deze opdracht in een daarvoor speciaal ingerichte werkplaats apart van onze normale productieruimte. Op deze grote

lees meer
trappen-en-hekwerken
+31 88 5551300

Talen

Volg ons op social media