Trappen en Hekwerken

Trappen en Hekwerken

De trappen en hekwerken worden door Imetaal geproduceerd in een eigen moderne werkplaats met gedegen vakmensen met een jarenlange ervaring.  Uw ideeën worden met behulp van CAD/CAM en TEKLA ontworpen geheel met u in samenspraak. In verschillende stadia; inmeten, engineering, en productie worden de producten door eigen montage teams gemonteerd.

Het conserveren gebeurt uitsluitend met vaste partners of het nu verzinken, poedercoaten of natlakken (eigen spuiterij) betreft, kwaliteit gegarandeerd.

Met onze machines en vakkundige personeel hebben wij voor diverse klanten tot volle tevredenheid trappen, bordessen en hekwerken geleverd. Wij denken graag met u mee over de uitvoering die u in gedachten heeft.

In onze werkplaats worden alle soorten en maten stalen trappen en hekwerken volgens specificatie van de opdrachtgever vervaardigd. Van eenvoudig strak en functioneel tot fraaie design trappen of hekwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Hekwerken voor trappenhuizen, balkons, galerijhekken en vides kunnen worden geproduceerd in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Een spijlenhekwerk maar ook hekwerken met paneelvulling van strekmetaal, roosters en geperforeerd plaat e.d. kunnen wij maken en leveren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina of via het telefoonnummer.

+31 88 5551300

Talen

Volg ons op social media